بررسی درس آموختههای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
برگزاری جلسه مجازی مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت با محوریت درسآموختههای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
زهرا مرتضوی، مدیرگروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر اهمیت برنامهریزی دقیق، همکاری بین بخشی، مدیریت منابع و نیروی انسانی در شرایط بحرانی تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز سهشنبه 17 تیر 1404 جلسهای مجازی با موضوع بررسی درسآموختههای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با حضور کارشناسان مسئول شبکهها، در سالن جلسات غدیر این معاونت برگزار کرد.
در آغاز این جلسه زهرا مرتضوی، مدیرگروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، با تشکر از تلاشهای کارشناسان در شرایط بحرانی، بر اهمیت برنامهریزی دقیق، همکاری بینبخشی، مدیریت منابع و نیروی انسانی تأکید کرد.
عمده چالشهای اجرایی در این بحران را می توان: ممانعت از ورود تیم واکنش سریع بازتوانی روان شناختی به مناطق درگیری، عدم آگاهی کافی کارشناسان از مدیریت بحران، درگیری خود کارشناسان در استرس پس از حادثه و نیاز به توانمندسازی روانی آنان، کمبود آموزش کارشناسان سلامت روان، عدم اتصال به سامانه ۴۰۳۰ و کاهش کیفیت خدمات حمایتی، مشکل حضور پرسنل در محیط کار به دلیل عدم امنیت، اشاره کرد که این کاستیها میتواند منجر به کاهش کیفیت حمایتهای روانی، تشدید مشکلات سلامت روان و کاهش اثربخشی مداخلات شود.
این جلسه با هدف بهبود برنامهریزی و پاسخگویی مؤثرتر در بحرانهای آینده برگزار شد.
ارسال نظر