برگزاری جلسه هماهنگی و تبادل نظر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با کارشناسان مسئول بیماری‌های واگیر شبکه‌های تابعه

جلسه هماهنگی گروه بیماری‌های واگیر  معاونت بهداشت با کارشناسان مسئول بیماری‌های واگیر شبکه‌های تابعه   دکتر علی نیک فرجام، مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت,

مدیر گروه بیماری‌های واگیر عنوان کرد: در حال حاضر معاونت بهداشتی توانایی درمان رایگان بیماران بی‌بضاعت هپاتیت C را دارد و همه شبکه‌ها در خصوص بیمار یابی در جمعیت هدف فعالیت‌های لازم را انجام دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی و تبادل نظر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با حضور مدیر گروه بیماری‌های واگیر، کارشناسان ستادی و کارشناسان مسئول بیماری‌های واگیر شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.
 دکتر علی نیک فرجام، مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم، از تلاش مستمر همکاران تشکر کرد و در خصوص برگزاری جلسه شاخص‌ها و اهمیت برآورد شاخص‌ها در ارتقاء عملکرد واحد بیماری‌ها مطالبی را بیان و در خصوص انجام واکسیناسیون هپاتیت B در بزرگسالان مراجعه کننده به مراکز و پایگاه‌های جامع سلامت تاکید کرد.
ایشان در خصوص اهمیت انجام بیماریابی و درمان هپاتیت C اشاره کرد که در حال حاضر معاونت بهداشتی توانایی درمان رایگان بیماران بی‌بضاعت هپاتیت C را دارد و همه شبکه‌ها در خصوص بیمار‌یابی در جمعیت هدف فعالیت‌های لازم را انجام دهند.