برگزاری دومین کمیته فنی و اجرایی نان کامل در معاونت بهداشت

با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دومین کمیته فنی و اجرایی نان کامل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای اهداف سند ملی تغذیه؛ بهبود کیفیت نان مصرفی خانوار یکی از الویت‌های امنیت غذایی کشور است. روز دوشنبه اول آبان 1402 دومین کمیته فنی و اجرایی نان کامل با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.

در این جلسه گروه‌های فنی معاونت ( آموزش و ارتقای سلامت، سلامت محیط و کار و گروه بیماری‌های غیر واگیر ) و نیز معاونت غذا و دارو و کارشناسان ستادی تغذیه حضور داشتند.

در دومین کمیته فنی و اجرایی نان کامل تصمیم گرفته شد که نقشه راه این کمیته با زیر کمیته‌های مرتبط تعیین شود.