برگزاری سومین جلسه کمیته مشترک سلامت دهان و دندان با دانشکده دندانپزشکی در معاونت بهداشت

قائم‌مقام و معاون فنی معاونت بهداشت، همکاری واحد سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت با دانشکده دندانپزشکی را بسیار تأثیرگذار و با اهمیت دانست و بر اجرای تفاهم‌نامه کارآمد تأکید کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، سومین جلسه کمیته مشترک سلامت دهان و دندان با دانشکده دندانپزشکی روز دوشنبه 25 شهریور 98 در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.

دکتر سعید تأملی قائم‌مقام و معاون فنی معاونت بهداشت، ضمن خوش‌آمد گویی همکاری واحد سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت با دانشکده دندانپزشکی را بسیار تأثیرگذار و با اهمیت دانست و بر اجرای تفاهم‌نامه کارآمد تأکید کرد.

دکتر محسن ولد خانی کارشناس مسئول واحد دهان و دندان معاونت بهداشت، بند 3 صورت‌جلسه قبلی در مورد چگونگی حضور دانشجویان دندانپزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت را یادآوری کرد.

در ادامه جلسه متن تفاهم‌نامه فی‌مابین معاونت بهداشت و دانشکده دندانپزشکی مورد برسی قرار گرفت.

در پایان دکتر جمشید معتمد، رییس گروه مدیریت گسترش شبکه، درباره روند ارجاع بیماران دندانپزشکی برای سطح 3 توضیحاتی را بیان کرد.
دکتر رضا یزدانی و دکتر سمین زهرا محبی از دانشکده دندانپزشکی، دکتر نسیم زا روی، کارشناس دهان و دندان معاونت بهداشت، دکتر حسین دهقان کارشناس مسئول واحد دهان و دندان مرکز جنوب تهران، دکتر امیرحسین حاجی فتاحی، کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان شهرستان اسلامشهر و زهرا آقا میری مسئول آموزش و پژوهش معاونت بهداشت در این جلسه حضور داشتند.

خبر نگار و عکاس: اسماعیل استاجی