تهیه کلیپ‌های آموزشی مراقبت از نوزاد در راستای توانمندسازی والدین در معاونت بهداشت

در راستای توانمندسازی والدین کلیپ‌های آموزشی مراقبت از نوزاد، باهدف توانمندسازی والدین در معاونت بهداشت تهیه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای اعتلای سلامت نوزادان و شیرخواران، به‌منظور ارتقاء آگاهی و توانمندسازی والدین در مراقبت از نوزاد، کلیپ‌های آموزشی بر اساس محتوای کتاب‌های قدم نورسیده مبارک»، مراقبت آغوشی،  مراقبت و نگهداری از نوزادان نارس و ماساژ در نوزادان و شیرخواران، معرفی‌شده توسط اداره سلامت نوزادان وزارت متبوع، در معاونت بهداشت تهیه شد.
این کلیپ‌ها باهدف دسترسی آسان، ساده‌سازی مطالب، به‌صورت تفکیک‌شده، بازمان کوتاه و مناسب با فضای مجازی برای استفاده والدین و عموم جامعه تهیه شده و همچنین سایر مطالب آموزشی به همین روش در حال تهیه است.
عناوین کلیپ‌های تهیه‌شده:

1. مراقبت‌ها و غربالگری‌های نوزاد

2. مراقبت از بند ناف و محل ختنه

3. غربالگری بینایی در نوزادان نارس

4. بهداشت و مراقبت از نوزاد (استحمام و پوشش)