هفته ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به نقل از گروه مدیریت خطر بلایا و پدافند غیر عامل، پنجم دی ماه مصادف با واقعه زلزله بم در تقویم رسمی کشور، "روز ملی ایمنی در برابر زلزله" نامگذاری شده ‌است. این روز فرصتی است تا با تأمل در ابعاد و اهمیت حوادث طبیعی و انسان‌ساخت، با حضور و همکاری مردم و مسئولین به صورت یک‌صدا، برای مدیریت خطر بلایا در مراحل پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی گام برداشت.
کشور ایران از نظر جمعیت تحت تاثیر مخاطرات طبیعی جزء ده کشور اول دنیا است، به همین دلیل لازم است برنامه‌هایی در خصوص جلب مشارکت جامعه برای مقابله با مخاطرات طراحی و اجرا شود. توجه به مخاطرات، آسیب‌پذیری‌ها و ظرفیت‌های موجود منجر به کاهش خسارات ناشی از بلایای طبیعی و انسان ساخت و گسترش فرهنگ ایمنی در جامعه می‌شود.