هماهنگی سلامت سفر نوروزی 1402 گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه تهران

مدیر گروه سلامت و محیط کار معاونت بهداشت، از همه همکاران ستادی و شبکه‌های تابعه در خصوص تلاش‌ها و فعالیت‌هایی که در زمینه تامین سلامت مردم متحمل شدند قدردانی کرد و بر برگزاری هر چه بهتر و با کیفیت بیشتر طرح سلامت سفر نوروزی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه 23 اسفند 1401 دکتر علیرضا صدرایی مدیر گروه سلامت و محیط کار معاونت، ضمن خداقوت و تشکر از همه همکاران ستادی و شبکه‌های تابعه به خصوص تلاش‌ها و فعالیت‌هایی که در زمینه تامین سلامت مردم در طول سال 1401 متحمل شدند. سالی سر‌شار از موفقیت را برای همه همکاران آرزو کرد. همچنین ضمن تاکید بر برگزاری هر چه بهتر و با کیفیت بیشتر طرح سلامت سفر نوروزی، انتظارات و تمام اهداف سال 1402 را بیان کرد.
در ادامه مهندس شهرود قنبرزاده ضمن تشکر از تلاش‌های همکاران در طول سال 1401 الزامات اجرای طرح سلامت نوروزی را تبیین کرد که به شرح ذیل است:
گزارش شش ماهه دوم طرح تشدید به تفکیک هر ماه و تحلیل هر شبکه نسبت به تغییرات تا پایان فروردین ماه تکمیل و ارسال شود.
گردش کار بین کارشناسان ستادی شبکه، مرکز انجام شود.
کارشناسان  مستقر در ستاد شبکه‌ها در ازای هر برنامه اقدام به تهیه پاور پوینت برنامه خود کرده (شامل تعاریف و عملکرد و شاخص‌ها) کارشناس مسئول پاور پوینت تجمیعی معرفی واحد شبکه را داشته باشند.
کارشناسان ستادی معاونت پاور پوینت برنامه مربوطه را تهیه و آماده ارائه تا پایا ن فرردین ماه باشد.
مانور افتتاحیه در خصوص برنامه سلامت سفر نوروزی 1402 حتما انجام شود.
طرح تشدید و نظارت با قدرت سال آینده پیگیری و حمایت شود.
حضور کارشناسان در برنامه مورد تاکید است و غیبت و تغییر بدون اطلاع و هماهنگی پذیرفتنی نیست و هر‌گونه تغییر به اطلاع معاونت برسد.
در صورت عدم حضور و عدم دسترسی به کارشناس مسئولان حتما با اطلاع و هماهنگی قبلی انجام شود.
برنامه عملیاتی سلامت سفر نوروزی تهیه و تکمیل به معاونت ارسال و همچنین در پایان طرح نسبت به تحلیل و ارسال گزارش کامل اقدام شود.
تعریف اکیپ‌ها حداقل 2 نفره و ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل قابل قبول است.
الزام به ورود اطلاعات در پرتال وزارتخانه تا 8 شب به صورت روزانه
تعریف پرسنل درگیر پرسنل حاضر در فعالیت‌های اداری بهداشت محیط در همان روز است (مجموع مستقر و گشت‌)
مرکز بهداشت جنوب یک اکیپ نظارتی با 2 نفر پرسنل با حجم فعالیت 32 نفر ساعت در پرتال تعریف کند. دو شبکه دیگر در قسمت اکیپ‌های نظارتی صفر وارد کنند.
لزوم رسیدگی به شکایا‌ت با سرعت بیشتر  و ثبت با مستندات و در صورت صلاحدید کارشناس مسئول کارشناس مجزا در نظر گرفته شود.
انتظار می رود که 100 درصد فعالیت‌ها سلامت سفر نوروزی در سامح ثبت شود.
گزارش و پاسخ پایش مرکز سلامت و محیط کار ارسال شود.
لزوم اعلام برنامه و تعداد  گشت‌های مشترک با مکاتبه توسط شبکه‌ها و تاکید بر بگذاری گشت‌ها با ارگان‌های دولتی طی ایام برگزاری طرح
لزوم همکاری و انجام برنامه خود کنترلی و خود اظهاری و الزام دفاتر به حضور در ایام تعطیلات و انجام بازدید و ارائه برنامه به ستاد شبکه‌ها
لزوم اطلاع همکاران مستقر در ستاد از آنکال بهداشت حرفه ای
لزوم اعلام برنامه پایش مراکز توسط کارشناسان ستادی شبکه‌ها و ارسال برنامه به معاونت
لزوم در نظر گرفتن آنکال وسیله نقلیه برای ستاد شبکه‌ها برای ساعت‌های غیر اداری
ویرایش اطلاعات بعد از تایید توسط معاونت در پرتال صورت نگیرد.