معاونت بهداشت

• تاریخ انتشار : 1403/07/22 - 14:01

هفته پیوند اولیاء و مربیان

روز شمار هفته پیوند اولیاء و مربیان سال تحصیلی 1402_1403

پیوند خانواده و اولیای مدرسه و همسو شدن این دو نهاد موجب رشد و شکوفایی دانش آموزان می شود.

روز شمار هفته پیوند اولیاء و مربیان سال تحصیلی 1402_1403

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به نقل از گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت، خانه و مدرسه زمانی می‌توانند رسالت آموزشی و تربیتی خاص خود را به نحو مطلوب انجام دهند که هر یک شناخت تربیتی کافی داشته باشند و نقش تربیتی خاص خود را با بصیرت انجام دهند.

در این راستا انجمن اولیا و مربیان، هیأتی منتخب از پدران و مادران، دانش آموزان و مربیان مدرسه است که با هدف همکاری در جهت پیشبرد امور آموزش و پرورش دانش آموزان تشکیل می‌شود.

این انجمن، پیشنهادها و طرح‌های مفید را به مدیر و مسؤولان مدرسه عرضه می کند و در اداره بهتر امور، یار و یاور صمیمی مدیران محسوب می شود. انجمن اولیا و مربیان، مظهر همکاری خانه و مدرسه در امر تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان است.

در هفته پیوند اولیا و مربیان که از تاریخ ۲۴ تا ۳۰ مهرماه هر سال برگزار می شود، پدران و مادران به مدارس دعوت شده و درباره مسائل تربیتی بحث و تبادل نظر و نمایندگان خود را در انجمن برای یک سال انتخاب می‌کنند. مشاوره و برنامه‌ریزی به منظور تحقق اهداف انجمن؛ همکاری و همفکری با مدیر و مربیان مدرسه در مورد برنامه‌های اوقات فراغت دانش آموزان و دعوت از اولیای علاقمند به منظور بهره‌مندی از خدمات و یاری‌های آنان برای تهیه و تدارک و تکمیل امکانات آموزشی ـ پرورشی مدرسه از جمله مهم‌ترین وظایف انجمن اولیا و مربیان است.

• گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت
تهیه کننده