• تاریخ انتشار : 1400/03/30 - 13:21
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 261
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه بهبود تغذیه کارکنان در معاونت بهداشت

جلسه بهبود تغذیه کارکنان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

 دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز یکشنبه 30 خرداد 1400 جلسه بهبود تغذیه کارکنان در معاونت برگزار شد و در این جلسه دکتر سعید تأملی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران هدف از اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار را ارتقای عادات غذایی و رفتارهای تغذیه‌ای سالم در کارکنان و ایجاد محیط غذایی سالم در محیط کار به‌منظور تأمین سلامت و امنیت غذایی کارکنان  اعلام کرد.
در ادامه میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت ضمن تشریح شیوه‌نامه و سند اجرایی برنامه، در مورد فرایند اجرایی برنامه تغذیه سالم در محیط کار، دستورالعمل‌ها و چک‌لیست‌های مرتبط آموزش‌های لازم را ارائه کرد.
در پایان نیز رؤسا و کارشناسان مسئول و کارشناسان گروه تغذیه و سلامت محیط کار و آموزش حاضر در جلسه به بحث و تبادل‌نظر در راستای ارتقاء سلامتی کارکنان پرداختند.
در این جلسه کارشناسان گروه بهبود تغذیه عاطفه سادات صفوی و سحر بنی عامریان نیز حضور داشتند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 187485
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه