• 15 تیر 1403

برگزاری دومین جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص برگزاری روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات در معاونت بهداشت

برگزاری دومین جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص برگزاری روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات در معاونت بهداشت

برگزاری دومین جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص برگزاری روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات در معاونت بهداشت

به همت گروه سلامت و محیط و کار، دومین جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص برگزاری روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ به مناسبت روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات، جلسه‌ای به میزبانی گروه سلامت و محیط و کار معاونت بهداشت با حضور دکتر نرجس توکلی کیا سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده، نازیلا محمدی کارشناس پیشگیری و بخش آسیب اعتیاد، زهرا سید آقا میری رئیس گروه بهداشت نوجوانان جوانان و مدارس، فرزانه فرد کارشناس گروه آموزش و ارتقاء سلامت، مریم ملائی پور کارشناس مسئول بیماری‌های غیر‌واگیر، مهندس شهرود قنبرزاده رئیس گروه بهداشت محیط، مهندس فریده مصطفایی کارشناس برنامه مبارزه با دخانیات و سایر مدعوین برگزار شد.
اصلاحیه شعارهای هفته مبارزه با روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات اعلام شد.
کارشناس گروه آموزش و ارتقاء سلامت به این موضوع اشاره داشت که ساخت موشن گرافیک بسیار زمان بر است و با توجه به محدودیت بازه زمانی باید به کیفیت نهایی پروژه و میزان اثر بخشی آن نگاه ویژه داشت. همچنین وی افزود: سطوح مختلفی A- B- C برای ساخت یک کلیپ در نظر گرفته می‌شود و طراحی کاراکتر انجام می‌گیرد و در نهایت براساس سناریو پیشنهاد قصه روایت می‌شود‌. مقتضی است هزینه برآورد شده برای سفارش کار نیز در نظر گرفته شود.
آقا میری، رئیس گروه بهداشت نوجوانان جوانان و مدارس نیز بر این موضوع تاکید کرد که؛ با توجه به زمان امتحانات مدارس استفاده از ظرفیت سفیران دانش آموزی و حضور در مدارس برای فیلمبرداری و ساخت کلیپ تعاملی در این بازه زمانی مقدور و کافی نیست‌.
دکتر توکلی کیا، سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده نیز گفت: موضوع دخانیات در شیوه‌نامه‌های ابلاغی به جمعیت خانواده برون سپاری نشده و حوزه روان در اینجا متولی است. همچنین وی تاکید کرد برای ساخت هر محتوا آموزشی از پمفلت، بروشور و... گرفته تا کلیپ حتما باید سناریوی تعریف شده مورد تایید وزارت بهداشت قرار بگیرد سپس نهایی و تکثیر شود.
در پایان از تمامی نمایندگان درخواست شد تا با توجه به کمبود وقت، پیش نویس سناریو‌های پیشنهادی‌شان را براساس حوزه فعالیتشان با نظر کارشناسانه تا یکشنبه ۲۳ اردیبهشت 1403 به واحد سلامت و محیط کار ارائه دهند.

گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.

اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

{اسماعیل استاجی}

تصاویر