ردیف

عنوان کتاب

 فایل

1

نشالجیو گرافیک

نشنالجیوگرافیک - 1921.pdf

2

تفکر سیستمی برای تقویت نظام های سلامت

تفکر سیستمی برای تقویت نظام های سلامت.pdf

3

سلامت در سال 2015

سلامت در سال2015.pdf

4

دولت سلامت

دولت سلامت.pdf

5

مدیریت برنامه های تندرستی

مدیریت برنامه های تندرستی.pdf

6

دیده بانی نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران

دیده بانی نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران.pdf

7

کتاب تعرفه گذاری خدمات درمانی 

کتاب تعرفه گذاری خدمات درمانی.pdf

8

1.54.99-019-01+-NCHIR-نظام+تعیین+تعرفه+-بخش+اول-19+ا-1

نظام+تعیین+تعرفه+-بخش+اول

9

سیاست های تامین منابع سلامت

سیاست های تامین منابع سلامت pdf

10

نظامنامه استانی

نظامنامه استانی.pdf

11

قانون_احکام_دائمی_برنامه_های_توسعه_کشور

قانون_احکام_دائمی_برنامه_های_توسعه_کشور(1).pdf

12

فصل بهداشت و سلامت برنامه ششم توسعه

فصل بهداشت و سلامت برنامه ششم توسعه.pdf

13

شیوه نامه خانه مشارکت

شیوه نامه خانه مشارکت.pdf

14

شیوه نامه پیام گزاران سلامت

شیوه نامه پیام گزاران سلامت.pdf

15

سند ملی سالمندان کشور نهایی 1مهر99

سند ملی سالمندان کشور نهایی 1مهر99.pdf

16

ویرایش سوم شبکه بهداشت و درمان شهرستان

/uploads/32/2021/Feb/21/9_371_85_30.pdf

17

شبکه مراقبت های اولیه بهداشتی در ایران

/uploads/32/2021/Feb/21/9_371_40_31.pdf

18

خدمات ادغام یافته و روشی برای برآورد نیروی انسانی

/uploads/32/2021/Feb/21/9_371_39_12.pdf

19

دانستنی هایی درباره بودجه

/uploads/32/2021/Feb/21/9_371_14_6.pdf

20

صعودچهل ساله

صعود_چهل_ساله.pdf

21

کتاب یادنامه دکتر دماری

کتاب یادنامه دکتر دماری- خرداد1400.pdf

22

توسعه 

/uploads/32/2021/Jun/23/توسعه (1).pdf 

23

نقشه راه مدیریت و کاهش خطر بلایا
در نظام سلامت جمهورى اسلامى ایران 

/uploads/32/2021/Jun/23/نقشه__کاهش_خطر_63314.pdf

24

خلاصه کتاب راهنمای تفکر نقادانه.. 

/uploads/32/2022/Jan/30/...pdf 

25

گزارش توسعه جهانی ۲۰۲۱

/uploads/32/2022/Jan/30/.pdf

26

آسیب شناسی نظام سلامت از منظر فساد

/uploads/32/2022/Jul/31/Rahbord.1_2.pdf

27

ذهنیت استار تاپی جدید

/uploads/32/2022/Jul/31/New Startup Mindset (FA).pdf

28

کتابها - دکتر فرشید علاءالدینی

کتابها - دکتر فرشید علاءالدینی

29

دستورالعمل تدوین برنامه های پایش و ارزشیابی منابع انسانی در حوزۀ سلامت

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/11?filename=43ACC0E5F9004EA4504218228B6BDE6D923C4BF8.pdf

 30

 بیان اطلاعات موجود در داده ها (برای مخاطب عام)

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/12?filename=19AC225DFCFF1267ECB6053D7BF5AC1D117A918B.pdf
 

 31

آمار بیزین 

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/9?filename=2195851846F151E3FAAE61AFFFFF0CA347458899.pdf
 

32

اﺗﺨﺎذ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻫﺎی آﮔﺎﻫﺎﻧﻪ : ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت اﺛﺮﺑﺨﺸﯽ (Effectiveness)
 

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/10?filename=36A271066F478F20E61E43E3E6E355D2B64DE1CF.pdf
 

33

نیازسنجی سلامت در یک نگاه 

 http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/1?filename=09C24298333405CB3E109FEFCE427024227E651C.pdf

 34

تحلیل نظامهای سلامت برای تقویت نظام سلامت 

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/2?filename=35AB314E9937F9F139E0AEDDE60DF19BE118182A.pdf
 

35

نظام های پژوهش سلامت ملی 

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/4?filename=1CAF4887648785FE9977F205FEB4A1D511D721D6.pdf
 

36

روش‌های‌ نمونه‌گیری

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/6?filename=7E795B84AE4BD84377E6DF935097BA543B120608.pdf

37

پژوهش پیاده سازی (اجرایی) در سلامت : یک راهنمای عملی

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/3?filename=5576A7869841FCCC587C41C9110F827771F55991.pdf

38

پایگاه اطلاعات ملی بیماران

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/5?filename=F050C0C8888D0418FE754840ECAC654E6839B394.pdf

39

ﺗﻔﮑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻤﻰ ﺑﺮاى ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻫﺎى ﺳﻼﻣﺖ

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/7?filename=B8F0BB7FE5D48F0E91DCC96A7EAD8F287ED00DBF.pdf

40

وزارتخانه های توانمند برای سیستم های سلامت توانمند (کتابچه ی راهنما برای وزرای بهداشت)

http://farshidalaeddini.com/Home/GetBookPDF/8?filename=69B0B5A5AD7F722FA3B215B46A55091FCDF6486A.pdf

 41

 دولت سلامت

/uploads/32/2022/Jul/31/4_5828160020969160779.pdf 

42

تحلیلی از وضعیت گروه‌های مرجع در ایران 

تحلیلی از وضعیت گروههای مرجع در ایران.pdf

43

سیستم‌های یک: مقدمه‌ای بر تفکر سیستم‌ها 

book-dr.lameei.pdf 

 44

نقد اقتصاد سیاسی کرونا

political-economy-of-covid-19.pdf 

 45

 گزارش
معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال
دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال
پاییز 1400
جوانانی که دیده نمی شوند

/uploads/32/2022/Aug/14/1636016633408_گزارش تلفیقی.pdf 

46

کتاب طرح عدالت و تعالی نظام سلامت

کتاب طرح عدالت و تعالی نظام سلامت.pdf

47

 

 

48

 

 

49

 

 

50

 

 

51

 

 

52

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/07/28 - 14:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 199
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا)

جشنواره آش‌های سنتی ایرانی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران و روز جهانی غذا در معاونت بهداشت

به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران و روز جهانی غذا، گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده و گروه بهبود تغذیه جامعه، جشنواره آش‌های سنتی ایرانی را با حضور معاون بهداشت، معاون فنی، مدیران و کارشناسان ستادی این معاونت برگزار کردند.

جشنواره آش‌های سنتی ایرانی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران و روز جهانی غذا در معاونت بهداشت

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران و روز جهانی غذا، گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده و گروه بهبود تغذیه جامعه، روز شنبه 28 مهر 1403 جشنواره آش‌های سنتی ایرانی را با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت، دکتر مهرزاد ناصری معاون فنی، مدیران و کارشناسان ستادی این معاونت برگزار کردند.

در ابتدای برنامه دکتر اولیایی منش معاون بهداشت در خصوص تاثیر تغذیه صحیح در سبک زندگی سالم و همچنین توجه به غذاهای محلی که هر کدام بر گرفته از فرهنگ و نوع کشاورزی و آداب و رسوم یک منطقه است مطالبی عنوان کرد.

سپس دکتر مهرزاد ناصری سرپرست معاون فنی در مطالب خود گفت: این جشنواره می‌تواند ضمن معرفی و طرز تهیه انواع غذاهای سالم، در بهبود شیوه زندگی و ترویج تغذیه سالم نقش مهمی داشته باشد.

در ادامه دکتر نرجس توکلی کیا سرپرست مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده نیز اشاره کرد با توجه به اینکه طبخ غذا در خانواده‌ها اکثرا بر عهده بانوان است، برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند به ارتقای آگاهی آنان در استفاده از مواد غذایی مناسب و تهیه غذا به شیوه صحیح و استاندارد کمک کند.

 میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت نیز در مطالب خود عنوان کرد که؛ انواع آش، با توجه به مواد اولیه به کار برده شده در آن، یک غذای کامل محسوب می‌شوند و بهتر است در سفره غذایی خانواده‌ها گنجانده شوند. وی همچنین به نکات مهمی در طبخ آش از جمله استفاده از سبزیجات تازه، مصرف روغن‌های با ترانس پایین، استفاده ترکیبی از انواع حبوبات و غلات و ... اشاره کرد و افزود لازم است در تهیه تمام غذاها اصول تغذیه سالم رعایت شود.

در ادامه داوران بر اساس چک لیست، به آش‌های تهیه شده امتیاز دادند.  

در پایان برنامه دکتر اولیایی منش و دکتر ناصری از همه همکارانی که در این کار تیمی که در خصوص ارتقای آگاهی بانوان در خصوص ترویج الگوی تغذیه سالم  برگزار  و مشارکت داشتند تشکر و قدردانی کردند و  به نفرات اول تا سوم که امتیاز بالاتری کسب کرده بودند جوایزی اهدا شد.

گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت,ریاست,معاون فنی,معاون اجرایی,مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده,اخبار مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده
  • کد خبر : 281663
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه