برگزاری جلسه بررسی شاخص‌ها و برنامه‌های آموزش سلامت و هماهنگی برنامه‌های روز جهانی آموزش

جلسه بررسی شاخص‌ها و برنامه‌های آموزش سلامت و هماهنگی برنامه‌های روز جهانی آموزش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز چهارشنبه 27 بهمن 1402 در جلسه‌ای با حضور دکتر نجمه الملوک امینی رئیس و کارشناسان گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت و کارشناسان مسئول آموزش و ارتقای سلامت شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران، برنامه‌ها و شاخص‌های پنل آموزش سلامت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و راهکارهای بهبود عملکرد و ارتقای شاخص‌ها بررسی شد.
در این جلسه همچنین برنامه‌های «روز جهانی آموزش» که به پیشنهاد دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت و به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در روزهای هفتم و هشتم بهمن ماه برگزار خواهند شد مطرح شده و هماهنگی لازم برای اجرای هرچه بهتر برنامه ها بعمل آمد.