برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ساغ در معاونت بهداشت دکتر عباس وثوق مقدم، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی,دکتر حامد عبداللهی,

جلسه هماهنگی برنامه‌های دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ساغ شبکه‌های بهداشت ودرمان شهرستان‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز شنبه 23 دی 1402 جلسه هماهنگی برنامه ساغ شهرستان‌ها با حضور دکتر عباس وثوق مقدم رئیس دبیرخانه ساغ دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر رامش عالی‌پور و دکتر مهرداد پورمحمدیان کارشناسان سلامت و امنیت غذایی از ستاد معاونت بهداشت و مسئولان برنامه ساغ  شهرستان‌ها، مهندس طاهره آزمون از مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس حدیقه اصغرپور از شهرستان اسلامشهر و دکتر مریم اثنی عشری از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری تشکیل شد.
در این جلسه تمامی برنامه‌ها و اقدامات اجرا شده در ۱۰ ماه گذشته ارائه شد و سپس کارشناس‌های ساق شهرستان‌ها چالش‌های موجود در زمینه اجرای برنامه‌ها‌ی ساغ را بیان کردند و در پایان جلسه اولویت‌های هر منطقه مشخص شد.