لیست اخبار صفحه :110
پیام مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت به مناسبت فرارسیدن گرامیداشت روز ملی جمعیت

دکتر نرجس توکلی کیا مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت در پیام خود فرارسیدن روز ملی جمعیت که امسال با شعار «پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت» اعلام‌ شده است را مهم و گرامی عنوان کرد.

برگزاری دومین جلسه ماهانه کارشناسان ستادی گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر در معاونت بهداشت دانشگاه

دومین جلسه مجازی هماهنگی و هم‌اندیشی ماهانه گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر، با حضور سرپرست گروه و کارشناسان برنامه‌های غیر واگیر در سطح معاونت بهداشت، واحدهای ستادی شهرستان‌های ری، اسلامشهر و جنوب تهران برگزار شد.

جلسه هم‌اندیشی کارشناسان سلامت مادران حوزه‌های معاونت بهداشت و درمان

جلسه هم‌اندیشی کارشناسان سلامت مادران حوزه‌های معاونت بهداشت و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی،، پیرامون ارتقاء سلامت خانم‌های باردار و زایمان کرده افغاغنه برگزار شد.

در نشست هیئت رئیسه دانشگاه  معاون بهداشت دانشگاه، از وضع تزریق واکسن کرونا در واحدهای تحت پوشش دانشگاه  گزارشی را ارائه داد.

در نشست هیئت رئیسه دانشگاه معاون بهداشت دانشگاه، از وضع تزریق واکسن کرونا در واحدهای تحت پوشش دانشگاه گزارشی را ارائه داد.

دکتر علیرضا دلاوری، در نشست هیئت رئیسه دانشگاه گفت: توصیه ما این است که همه کارها از طریق معاونت بهداشت هماهنگ شود. تا کنون 70 درصد از میزان واکسن دریافتی، تزریق شده است.

برگزاری وبینار آموزشی غربالگری و مراقبت ژنتیک تالاسمی در معاونت بهداشت دانشگاه ویژه مراقبین سلامت و کارشناسان ستادی غیر واگیر

گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشت، وبینار آموزشی غربالگری و مراقبت ژنتیک تالاسمی را با همکاری پزشک مشاور ژنتیک مرکز خدمات مشاوره زمان ازدواج آزادگان در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار کرد.

برگزاری جلسه برنامه‌ریزی در خصوص استفاده از امکانات آموزش‌وپرورش و مدارس در خصوص واکسیناسیون کرونا در گروه‌های هدف

مدارس مناطق شهرستان‌های اسلامشهر و شهرری با فضا و تجهیزات و نیروی انسانی مناسب برای تخصیص به ایستگاه‌های واکسیناسیون گروه‌های هدف تعیین‌شده آماده بهره‌برداری خواهد شد.