برگزاری دومین جلسه کمیته امنیت غذا و تغذیه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در معاونت بهداشت
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین جلسه کمیته امنیت غذا و تغذیه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای پیگیری اهداف سند امنیت غذا و تغذیه دومین جلسه کمیته امنیت غذا و تغذیه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه با حضور دکتر سعید تأملی معاون فنی معاونت بهداشت، روز یکشنبه 1 مرداد 1402 به همت گروه بهبود تغذیه جامعه در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.
دکتر تأملی در خصوص راهکارهای مؤثر و گامهای اجرایی در کنترل اضافه وزن و چاقی مطالبی را بیان کرد.
میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، ضمن معرفی سند امنیت غذا و تغذیه و کار گروههای آن به اهمیت مساله اضافه وزن و چاقی در گروههای سنی که یکی از الویتهای سند غیرواگیر نیز است پرداختند. ایشان ضمن اهمیت و ضرورت پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی، گزارشی از آمار مبتلایان به اضافه وزن و چاقی در گروههای سنی مختلف تحت پوشش دانشگاه را ارائه داد و به مقایسه وضعیت موجود با شاخصهای کشوری پرداختند.
سپس در ادامه جلسه نیز چالشها، موانع و پیشنهادات کاربردی توسط حاضرین جلسه بیان شد.
در این جلسه گروههای فنی معاونت ( آموزش و ارتقای سلامت، سلامت محیط و کار، گروه بیماریهای غیر واگیر، گروه سلامت خانواده و جمعیت و گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس) و نیز اعضای کارگروه سلامت امنیت غذایی حضور داشتند.
گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.
ارسال نظر