• 27 تیر 1403

برگزاری جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان در معاونت بهداشت

برگزاری جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان در معاونت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت
گروه بهبود تغذیه

گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان را با حضور مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه 5 اسفند 99 جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان توسط گروه بهبود تغذیه با حضور میترا ذبیحی رییس گروه بهبود تغذیه جامعه و سحر بنی عامریان کارشناس تغذیه از معاونت بهداشت، شبنم احمدی زاده سرگروه آرد و غلات معاونت غذا و دارو، آرزو چراغی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران و مهندس شهرود قنبر زاده کارشناس سلامت محیط کار در معاونت بهداشت برگزار شد.
در ابتدای جلسه ذبیحی، به نقش نان به‌عنوان قوت غالب و غذای اصلی مردم و جایگاه آن در امنیت غذایی خانوار به مسئله کیفیت نان ازنظر میزان استاندارد سبوس موجود در آرد و نقش سبوس در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر نظیر چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و... اشاره کرد.
 در ادامه احمدی زاده گزارشی از روند بررسی میزان استاندارد درصد سبوس موجود در آرد نان‌ها و غنی‌سازی آرد ارائه کرد، چراغی در رابطه با چالش‌های موجود در رابطه با رعایت استانداردهای میزان سبوس آرد نان مطالبی را بیان کرد و مهندس قنبر زاده گزارشی از میزان نمک موجود در آرد نان‌ها را ارائه داد.

اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

{اسماعیل استاجی}

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *